Onafhankelijk Carrièreadvies voor meer mobiliteit

Steeds meer medewerkers ondervinden de misfit tussen hun kwaliteiten, persoonlijkheid en ambities met het werk dat ze uitvoeren. Voor zowel de medewerkers als de werkgever een ongewenste situatie. Profileermij gelooft in carrièregeluk. Als je carrièregeluk ervaart ben je productiever, in staat om optimaal te presteren, heb je plezier in wat je doet en ben je betrokken. Dat is wat je wilt voor je medewerkers.

Door aandacht te geven aan je medewerkers en inzicht te krijgen in hun carrièreambities voorkom je gedwongen uitstroom. Profileermij kan dit voor jou als werkgever uit handen nemen. Een onafhankelijke positie waarmee Profileermij iedere medewerker gericht en onafhankelijk carrièreadvies geeft zodat ze zelf de regie nemen over hun carrière. Hiermee ondersteun je de medewerker in het ontwikkelen van een optimale carrière binnen of buiten de organisatie.

Het resultaat

ico inzicht in medewerkers

Als werkgever ontwikkel je focus

We kennen onze medewerkers, weten waar hun toegevoegde waarde ligt en wat ze willen. We gaan bewust met onze medewerkers om en ondersteunen ze in hun carrière.

ico ultieme matching

Als werkgever verbind je

We creëren preventieve arbeidsmobiliteit en proberen gedwongen arbeidsmobiliteit te voorkomen. We zorgen voor de juiste medewerker op de juiste plek en faciliteren mogelijkheden binnen en buiten de organisatie.

ico effectieve ontwikkeling

Als werkgever maak je het verschil

We zijn er klaar voor en laten zien dat we onze medewerkers en hun kwaliteiten belangrijk vinden. We verbinden en nemen onze verantwoordelijkheid. We maken de sprong naar een beter morgen.

Met Profileermij investeer je in de carrièreontwikkeling van medewerkers, de juiste medewerker op de juiste plek en preventief arbeidsmobiliteit.

Het is onze ambitie om te streven naar een cultuur waarin het nemen van  regie over de eigen carrière vanzelfsprekend is en gefaciliteerd wordt in elke organisatie. Gezamenlijk ondersteunen we het carrièregeluk en succes van je medewerkers.

Maak hier een afspraak
Of bekijk onze oplossingen

Wie zijn onze klanten en partners?

De volgende organisaties gingen je al voor
Bekijk de klantcases >