Oplossingen voor werkgevers

Profileermij stimuleert het nemen van regie over de eigen carrière, voor en door de medewerkers. Vanuit dit perspectief kijkt Profileermij naar de voordelen voor de werkgever.

Voor werkgevers biedt Profileermij gerichte oplossingen. Wij kunnen je ondersteunen om betere resultaten te behalen en invulling te geven aan de belangrijke HR thema’s van deze tijd. Hier zetten wij onze online carrièreapplicatie in met de diverse modules, afhankelijk van de gewenste oplossing en afgestemd op de organisatie.

Bekijk onze modules

Thema’s waarvoor de Carriéreapplicatie ingezet kan worden


 

Arbeidsmobiliteit
Arbeidsmobiliteit

Krijg inzicht in waar jouw medewerkers toegevoegde waarde leveren en zet ze in hun kracht. We laten ze zelf aan het woord en jij ontdekt welke kansen en mogelijkheden er voor hen liggen binnen de organisatie of erbuiten. Anticipeer als organisatie op de carrièrepaden van jouw medewerkers en creëer een cultuur van vrijwillige arbeidsmobiliteit.

Loopbaanontwikkeling
Loopbaanontwikkeling

Faciliteer de loopbaanontwikkeling van medewerkers en trek daarmee (jong) talent aan. ‘Goed werkgeverschap’: tegenwoordig één van de belangrijkste factoren om te kiezen voor een werkgever en het creëren van duurzame inzetbaarheid. Geef tegelijkertijd vorm aan het loopbaanbeleid binnen jouw organisatie en krijg wanneer je wilt onafhankelijk (carrière)advies van Profileermij zodat elke medewerker evenveel aandacht krijgt.

strategische personeelsplanning
SPP (strategische personeelsplanning) & Vlootschouw
Bepaal welke medewerkers het beste passen bij de toekomst van de organisatie. Voer huidige en toekomstige functieprofielen in en maak direct zichtbaar welke medewerkers het beste matchen. Benut de mogelijkheid om op innovatieve wijze vast te stellen wie en wat jouw organisatie nodig heeft.

b consultancy
Prestatiemanagement
Leg de resultaten naast de profielen van jouw medewerkers en bepaal welke profielen leiden tot succes en de beste resultaten. Bepaal op basis daarvan de gewenste profielen in de toekomst.

Matchen
Matchen van medewerkers

Profileermij ondersteunt in het sneller en slimmer verbinden van medewerkers, het maken van betere keuzes en meer betrokkenheid. Een visuele ranking die de overeenkomsten en verschillen direct inzichtelijk maakt tussen medewerker en functie.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op!