Waarom Profileermij

Wij hebben Profileermij opgericht vanuit één gezamenlijke ambitie, namelijk het versterken van de verbinding tussen medewerker en organisatie. Wij geloven in het succes van organisaties, die op basis van gemeenschappelijke doelen met haar medewerkers willen groeien. Dat kan alleen wanneer medewerkers gelukkig zijn in hun carrière. Daarom beginnen wij altijd met het verhogen van het het carrièregeluk van medewerkers en vervolgens het geluk van organisaties en klanten.

Dit mag je van ons verwachten

Bij Profileermij werken wij in ons dagelijks handelen en in de contacten met klanten en partners vanuit vier essentiële waarden.
Welke dat zijn en wat ze voor voor jou kunnen betekenen? We nemen je hier graag in mee.

Ambitieus
Wij leggen de lat hoog, gaan geen uitdaging uit de weg. We gaan voor meer carrièregeluk in Nederland.

Ruimdenkend
Bij Profileermij denken we niet in hokjes en plakken wij geen labels op mensen. Wij staan altijd open voor verschillende inzichten en willen ons continu verbeteren. Boven alles we denken in mogelijkheden.

Onafhankelijk
Bij Profileermij richten we ons op het carrièregeluk van onze klanten. We doen dit vanuit een onafhankelijke positie.

Servicegericht
Wij zijn er om jou te ondersteunen het carrièregeluk te vinden en te behouden. We gaan naast je staan en proberen je te verrassen.

Carrièregeluk

Profileermij gaat over carrièregeluk. Maar wat is dat nu carrièregeluk? Voor iedereen betekent het wat anders, maar het gevoel van geluk en tevredenheid in je carrière is waar het om gaat. Waar moet je aan denken bij carrièregeluk:

professional

 je eigen plan kunnen trekken
 carrièreambities verwezenlijken
 succesvol zijn
 hebben van voldoende uitdaging
 doen waar je goed in bent en je kwaliteiten benutten
 plezier in wat je doet

Als je carrièregeluk ervaart ben je productiever, in staat om optimaal te presteren, heb je plezier in wat je doet en ben je betrokken.

Profileermij maakt carrièregeluk bereikbaar

Contact met Profileermij